اٌستادان وب ، انتخابی استادانه

خطای عدم بازسازی رمز عبور در وردپرس و رفع آن

خطای عدم بازسازی رمز عبور در وردپرس وممکن است برای هرشخصی رخ بدهد برای رفع این خطا باید از پنل مدیریتی هاست خود کمک بگیرید.
خطای عدم بازسازی رمز عبور در وردپرس

فهرست مطالب

خطای عدم بازسازی رمز عبور در وردپرس و رفع آن

بی شک اگر فعالیت طراحی سایت انجام میدهید در سیستم مدیریت محتوای وردپرس با خطاهای مختلفی برخورد داشته اید. که هر کدام از آن‌ها ممکن است خطاهای تکراری باشد و راه‌های مقابله و برطرف کردن آن‌ها را دیگر یاد گرفته اید و به راحتی و بی دردسر انها را رفع میکنید و یا ممکن با خطاهای جدیدی رو به رو شویدکه برای نخستین بار با آن روبرو می‌شوید و راهکار رفع مشکل را ندانید.

یکی از این خطاهای رایج وردپرس، خطای عدم بازسازی رمز عبور در وردپرس می‌باشد که معمولا در زمان ورود به پنل مدیریت وردپرس نمایش داده می‌شود.ما در این مقاله از استادان وب سعی داریم مانند مابقی خطاهای وردپرس که بررسی کردیم و نحوه ی رفع آنها را توضیح داده ایم راجع به خطای عدم بازسازی رمز عبور در وردپرس صحبت کنیم و این مشکل را ریشه یابی و حل کنیم پس همراه ما باشید.

خطای عدم بازسازی رمز عبور در وردپرس چیست؟

خطای عدم بازسازی رمز عبور در وردپرس پس از چند بار تلاش ناموفق برای ورود به حساب رخ میدهد و این صفحه به صورت مداوم شروع به بارگذاری مجدد می‌کند. گاهی اوقات نیز این پیام خطا می‌تواند به عنوان یک خطای بازخوانی ورود به سیستم وردپرس نمایش داده شود؛ اما در هر صورت، روند رفع این مشکل فرقی نخواهد داشت.

در این حالت اگر اقدام به بازنشانی رمز عبور کنید با خطای توانایی ذخیره رمز عبور در پایگاه داده شما را ندارد مواجه می‌شوید. این خطا زمانی اتفاق میوفتد که وردپرس قادر به نوشتن اطلاعات جدید در پایگاه داده نیست و حساب هاست وردپرس شما از تمام فضای اختصاص یافته استفاده کرده است؛ بنابراین نمی‌توانید اطلاعات بیشتری ذخیره کنید. در ادامه این مقاله چگونگی رفع این خطا را مورد بررسی قرار خواهیم داد.

رفع خطای عدم بازسازی رمز عبور در وردپرس

نحوه رفع خطای عدم بازسازی رمز عبور در وردپرس

ممکن است وقتی این خطا رخ میدهد بسیار برای شما آزار دهنده باشد چون در این صورت شما امکان ورود به پنل وردپرس را نخواهید داشت. برای حل خطای عدم بازسازی رمز عبور در وردپرس، باید با استفاده از یک سرویس گیرنده FTP یا از طریق مدیریت فایل‌ها در سی‌پنل خود (cPanel) اقدام کنید.

 سپس به مسیر /wp-content/uploads/folder بروید و فایل های تصویری بزرگ و همینطور فایل های قدیمی بلااستفاده را حذف کنید تا فضای بیشتری آزاد شود. البته قبل از این کار حتما از فایل خود یک نسخه پشتیبان تهیه کنید. بعدازاین کار می‌توانید وبسایت خود را ببینید و مجددا وارد آن شوید. پس از وارد شدن، فایل‌های وردپرس خود را بررسی کنید و فایل‌های غیرضروری را حذف کنید. معمولا این فایل‌ها در / wp-content / uploads / folder یا wp-content  ذخیره می‌شوند.

یکی دیگر از راه حل هایی که وجود دارد برای رفع خطای عدم بازسازی رمز عبور در وردپرس کم کردن حجم تصاویر میباشد شما با کاهش حجم تصاویر به کاهش میزان فضای استفاده شده هاست کمک خواهد کرد.

دلایلی رخ دادن خطای عدم بازسازی رمز عبور در وردپرس

دلایل مختلفی وجود دارد که باعث رخ دادن این خطا میشوند همانطور که گفتیم یکی از این دلایل استفاده از فایل های با حجم بالا میباشد. از دلایل اصلی که باعث رخ دادن این خطا می‌شود افزونه‌ وردپرس کش می‌باشند، بسیاری از کاربران در سایت‌های وردپرسی خود به منظور افزایش سرعت  لود وب سایت از پلاگین‌های Cach استفاده می‌کنند که برخی از این افزونه‌ها از پاکسازی فایل‌های موقت جلوگیری می‌کنند، که همین اقدام می‌تواند فضای دیسک اختصاص داده شده به هاست وردپرس شما را پر کنند.

یکی از دلایل دیگری که در پر شدن فضای هاست سهیم هستند استفاده از افزونه های پشتیبان‌گیر و ذخیره کردن فایل‌های پشتیبان بر روی فضای هاست است که این فایل‌ها فضای زیادی از هاست را اشغال می‌کنند؛ راه حل این مشکل ذخیره فایل‌های پشتیبان بر روی Google Drive یا Dropbox و پاکسازی آن‌ها از روی هاست می‌باشد.

عدم بازسازی رمز عبور در وردپرس

مطلب پایانی

اصلی ترین دلیل رخ دادن خطای عدم بازسازی رمز عبور در وردپرس پربودن فضای اختصاص یافته هاست شما میباشد. که برای رفع این مشکل توصیه میشود که از فایل های با حجم بالااستفاده نکنید حتما حجم تصاویر خود را قبل از آپلود سایت کم کنید. 

در صورت اینکه با این خطا رو به رو شدید توصیه میشود که وارد تنظیمات هاست خود شوید و فایل های بی استفاده را حذف کنید. اگراز تمام فضای هاست خود استفاده کرده اید و دیگر نمیتوانید فایلی را حذف کنید بهتر است هاست خود را ارتقا دهید تا فضای بیشتری داشته باشید. همچنین اگر از افزونه های پشتیبان گیر استفاده میکنید حتما به جای اینکه روی هاست فایل های خود را ذخیره کنید آنها را روی گوگل درایو ذخیره کنید تا فضای کمتری از هاست شما درگیر شود. اگر شما هم پیشنهادی دارید برای اینکه این مشکل رخ ندهد با ما در بخش نظرات درمیان بگذارید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظر خودتان با ما به اشتراک بگذارید  ( اٌستادان وب )

سئوالی دارید ما هستیم !

خوشحالیم که بیش از 2 دقیقه در سایت ما بودی!

برای استفاده از مشاوره ما میتونی شماره رو وارد کنی تا باهات تماس بگیریم.